De Hartenboom Peizegem-Merchtem

ASTRID VERMEIREN


Astrid heeft ruim 20 jaar ervaring in therapeutisch begeleidings- en ondersteuningswerk. Ze is erkend klinisch psycholoog (sinds 1999) en als oprichter ook de coördinator van De Hartenboom.


Astrid Vermeiren (°1976) studeerde als licentiaat (Master) Klinische Psychologie af aan de Universiteit Gent in 1999. Aanvullend heeft ze een 4-jarige opleiding Contextuele Psychotherapie bij Leren Over Leven volmaakt, aangevuld met het werken met duplopoppen (Marleen Dieckman en Els Ydo), en werd ook een jaaropleiding Creatieve Therapie bij Balans in Gent in 2012 met succes voltooid.


Het continue bijstuderen resulteerde in opleidingen Slaapstoornissen (2016 Educatieve Academie Berchem), ACT ofwel Acceptance and Commitment Therapy die een mix van acceptatievaardigheden en gedragsveranderingen oppakken (2017, ACT Academie - Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën).


Vandaag is ze naast moeder van 3 opgroeiende tieners, actief als Klinisch Psychologe en coördinator binnen haar privépraktijk de Hartenboom.


Astrid heeft bijna 20 jaar ervaring in therapeutisch begeleidings- en ondersteuningswerk onder andere binnen de Bijzondere Jeugdzorg (thuisbegleidingsdienst - bijna 10 jaar) en Gezondheidszorg (algemeen ziekenhuis - bijna 10 jaar), en was ze als stichtend lid van de VZW "A touch of Rose", psychosociaal oncologisch welzijnscentrum voor patiënten en hun familie om de strijd tegen de ziekte ten volle aan te gaan of zo goed mogelijk verder te leven, verantwoordelijk voor de sessies rond beeldende therapie waarbij ze meermaals in de pers verscheen.


Astrid is als erkend klinisch psycholoog (geregistreerd met het erkenningsnummer 762104797 en visumnummer 263921) ook aangesloten bij het Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP). 

MAAK EEN AFSPRAAK

In de pers

PsycholoogAstrid-KrantenArtikel (2)
PsycholoogAstrid-KrantenArtikel (3)
PsycholoogAstrid-KrantenArtikel (1)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (4)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (5)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (6)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (7)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (2)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (3)
PsycholoogAstrid-CreatieveTherapie (1)