De Hartenboom Peizegem-Merchtem

LISA VANHOUTTE


Lisa Vanhoutte is een erkend klinisch psycholoog (2012) die instaat voor de psychische ondersteuning en begeleiding van kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen.Lisa Vanhoutte (°1988) studeerde in 2012 af als master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Gent (UGent). Na haar studies ging zij onder meer aan de slag in een voorziening voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Zij werkte er zowel met volwassenen als jongeren. Zij combineerde deze job met een zelfstandige activiteit als klinisch psychologe in meerdere multidisciplinaire praktijken.


Naast het recente moederschap is Lisa momenteel professioneel aan de slag bij het team Bamboe van de thuisbegeleidingsdienst Resonans vzw. Zij begeleidt en ondersteunt er gezinnen met kinderen/jongeren die te kampen hebben met een gedrags- en/of emotionele stoornis. Op vrijdag is zij aan de slag als klinisch psychologe in de privépraktijk De Hartenboom.


Lisa hecht er veel belang aan haar kennis bij te schaven. Recent rondde zij een éénjarige opleiding tot integratieve kinder- en jongerentherapeut af. Daarnaast volgde zij ook al opleidingen rond faalangst, speltherapie, en geweldloos verzet.


Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij Lisa terecht. Zij buigt zich graag samen met hen over de thema’s ontwikkelingsproblemen (ASS, ADHD), faalangst, gebrekkig zelfvertrouwen, depressieve gevoelens, stress, piekeren, en gedragsproblemen. Ook met diagnostische vragen kan je bij haar terecht.


Lisa is erkend klinisch psycholoog (geregistreerd met het erkenningsnummer 882113935 en visumnummer 264222) ook aangesloten bij het Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

MAAK EEN AFSPRAAK