De Hartenboom Peizegem-Merchtem

IRIS VANDENMEERSCHE


Iris Vandenmeersche is een erkend klinisch psycholoog (2018) die instaat voor de psychische ondersteuning en begeleiding van adolescenten, jongvolwassenen en volwassenenIris Vandenmeersche vervolledigde in 2018 haar masteropleiding psychologie (optie levenslooppsychologie) aan de Vrije Universiteit Brussel en studeerde af als klinisch psychologe.


Na het uitoefenen van vrijwilligerswerk in Nepal, startte zij begin 2020 bij een Mobiel Crisisteam, waar zij nu nog steeds aan de slag is.Hier deed zij al veel ervaring op in het werken met crisissen van verschillende vormen en maten, zoals suïcidegedachten, zelfverwondend gedrag, problemen binnen de partnerrelatie en zoveel meer.


Om zich verder te blijven ontplooien, volgde zij de jaaropleiding ‘Traumaverwerking’ aan de Educatieve Academie en volgt zij deze zomer een opleiding EFT (Emotionally Focused Therapy).


Adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij haar terecht voor uiteenlopende hulpvragen, waaronder – maar niet beperkt tot - trauma, dissociatie, depressie, angst, stress, een laag zelfbeeld en piekeren. Zij staat klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht en therapeutisch proces.

Iris is erkend klinisch psychologe (geregistreerd met erkenningsnummer 952136806 en visumnummer 378974)

MAAK EEN AFSPRAAK